Grønnkålsalat med crispy nakkekoteletter

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Grønnkål er en fantastisk grønnsak som kan brukes året rundt. Bruk den i en deilig råkostsalat sammen med tynne skiver av fennikel og en kremet dressing. Perfekt følge til crispy nakkekoteletter!

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. nakkekoteletter av svin
  • ca. 5 ss hvetemel
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 stk. egg
  • ca. 2 dl panko brødkrum
  • 0,5 l frityrolje

Grønnkålsalat:

  • 300 g grønnkål
  • 0,5 stk. fennikel
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts salt
  • 2 dl kremfløte
  • 4 ss eddik, 7 %
  • 1 ts flytende honning
  • 0,5 ts salt
  • 50 g hakkede mandler

Slik gjør du

Server nakkekotelettene med grønnkålsalaten.bar