Konfirmantens festkake

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Er du glad i kaker og liker å følge med på trender innen kakefronten, er denne pynten noe av det nyeste nye. Marsipankaken dekoreres med biter av spiselige sukkerark. Nå kan du lage denne tøffe konfirmasjonskaken. For hvilken konfirmant vil vel ikke være litt trendy?

Ingredienser

Sukkerbrød:

  • 5 stk. egg
  • 150 g sukker
  • 150 g hvetemel
  • 1 ts bakepulver

Fyll og pynt:

  • 1 kg jordbær
  • 1 l kremfløte
  • 1 stk. banan
  • 2 ss sukker
  • 5 dl kremfløte (til å dekke kaken)

Lokk på kaken:

  • 600 g marsipan
  • 600 g sukkerfondant

Eggehviteglasur:

  • 300 g melis
  • ca. 2 stk. eggehvite

Slik gjør du