Biffsmørbrød med yoghurtremulade
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Biffsmørbrød med remulade er en velkjent klassiker som ikke går av moten. Vi har laget en remulade med gresk yoghurt, som gjør den lettere og friskere i smaken. Sammen med skiver av stekt ytrefilet av beste, norske kvalitet og godt brød blir dette en herlig lunsj- eller kveldsrett.
Ingredienser
porsjoner
-
4 skiver grovt landbrød -
2 ss margarin til steking -
8 blader hjertesalat -
2 stk. gulrot -
600 g ytrefilet av storfe i biffer -
1 ts nøytral olje til steking
Yoghurtremulade:
-
1 ss finhakket sylteagurk -
0,5 stk. finhakket løk -
1 ss finhakket kapers -
1 ss sitronsaft -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper -
2 ss finhakket bladpersille -
3 ss gresk yoghurt