Biffsmørbrød med yoghurtremulade

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Biffsmørbrød med remulade er en velkjent klassiker som ikke går av moten. Vi har laget en remulade med gresk yoghurt, som gjør den lettere og friskere i smaken. Sammen med skiver av stekt ytrefilet av beste, norske kvalitet og godt brød blir dette en herlig lunsj- eller kveldsrett.

Ingredienser

porsjoner
  • 4 skiver grovt landbrød
  • 2 ss margarin til steking
  • 8 blader hjertesalat
  • 2 stk. gulrot
  • 600 g ytrefilet av storfe i biffer
  • 1 ts nøytral olje til steking

Yoghurtremulade:

  • 1 ss finhakket sylteagurk
  • 0,5 stk. finhakket løk
  • 1 ss finhakket kapers
  • 1 ss sitronsaft
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ss finhakket bladpersille
  • 3 ss gresk yoghurt

Slik gjør du

bar