Ribbe med gresk salat
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Ribbemiddag uten smak av jul? Med ferdigstekt ribbe kan du lage en enkel og god middag på 1,2,3! Sammen med en frisk gresk salat og deilig tztatziki blir dette er superfresh ribbevariant som smaker like godt når det nærmer seg jul som midt på sommeren.
Ingredienser
porsjoner
-
800 g varm stekt ribbe -
3 dl tzatziki til servering
Gresk salat:
-
3 stk. tomat -
8 stk. cherrytomat (kan sløyfes) -
0,5 stk. rødløk -
1 stk. agurk -
150 g kalamataoliven eller sorte oliven -
2 ss olivenolje -
1 ss tørket oregano -
ca.
200 g fetaost
Slik gjør du
Har du rester av stekt ribbe? Skjær eventuelt rester av ribbe fri for bein og svor, hvis den er blitt seig. Kutt ribberestene i små terninger, og fres opp i en panne sammen med litt olje, salt og pepper. Server sammen med den greske salaten.