Ribbe med gresk salat

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ribbemiddag uten smak av jul? Med ferdigstekt ribbe kan du lage en enkel og god middag på 1,2,3! Sammen med en frisk gresk salat og deilig tztatziki blir dette er superfresh ribbevariant som smaker like godt når det nærmer seg jul som midt på sommeren.

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g varm stekt ribbe
  • 3 dl tzatziki til servering

Gresk salat:

  • 3 stk. tomat
  • 8 stk. cherrytomat (kan sløyfes)
  • 0,5 stk. rødløk
  • 1 stk. agurk
  • 150 g kalamataoliven eller sorte oliven
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss tørket oregano
  • ca. 200 g fetaost

Slik gjør du

Har du rester av stekt ribbe? Skjær eventuelt rester av ribbe fri for bein og svor, hvis den er blitt seig. Kutt ribberestene i små terninger, og fres opp i en panne sammen med litt olje, salt og pepper. Server sammen med den greske salaten. 

bar