Kyllingsommerfugl med sesamnudler
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Kyllingfilet er lett å ty til når man skal ha kjapp mat. Om du deler kyllingfileten på langs, går det enda raskere å steke den. Sammen med nudler, peanøttsaus og sesamolje får du en spennende hverdagsmiddag full av spennende smaker.
Ingredienser
porsjoner
-
1 stk. kyllingfilet -
1 ss sesamfrø -
1 ss nøytral olje til steking -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper -
50 g fullkornsnudler -
1 ss grovt peanøttsmør -
2 ss lys soyasaus -
ca.
1 krm kajennepepper (smak til) -
1 ss sesamolje -
2 ss vann -
1 stk. strimlet vårløk -
1 båt lime
Slik gjør du
Legg opp maten på en tallerken sammen med en limebåt til å presse over.