Kyllingsommerfugl med sesamnudler

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kyllingfilet er lett å ty til når man skal ha kjapp mat. Om du deler kyllingfileten på langs, går det enda raskere å steke den. Sammen med nudler, peanøttsaus og sesamolje får du en spennende hverdagsmiddag full av spennende smaker. 

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. kyllingfilet
  • 1 ss sesamfrø
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 50 g fullkornsnudler
  • 1 ss grovt peanøttsmør
  • 2 ss lys soyasaus
  • ca. 1 krm kajennepepper (smak til)
  • 1 ss sesamolje
  • 2 ss vann
  • 1 stk. strimlet vårløk
  • 1 båt lime

Slik gjør du

Legg opp maten på en tallerken sammen med en limebåt til å presse over.