Taco med kylling og syltet rødløk
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Taco med saftig, sprø kyllinglår. Toppet med syltet rødløk, guacamole og hot pisket rømme. Dette er comfort food som kokk Leon Haarberg Nilsen når forklet er av for dagen, og det er kos i fokus!
Ingredienser
2 porsjoner
-
400 g kyllinglår naturell -
4 stk. maistortilla -
4 ss revet vellagret ost -
4 blader crispisalat
Syltet rødløk:
-
1 stk. rødløk -
1 dl sukker -
1 dl vann -
1 dl eddik, 7 %
Guacamole:
-
1 stk. avokado -
4 stk. cherrytomat -
saft og skall av
1 stk. lime -
1 båt hvitløk -
0,5 ts salt
Hot rømme:
-
1 dl seterrømme -
0,5 stk. jalapeño -
0,5 ts salt
Chiliolje:
-
1 ss chiliflakes -
1 ts sesamfrø -
1 dl nøytral olje
Slik gjør du
«Smaken trumfer alltid!» - Leon Haarberg Nilsen