Salat med fenalår og blåmuggost
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Dette er en salat for livsnytere som vil kombinere fyldige smaker. Spekemat gjør seg utmerket i salater med sin litt salte, fyldige smak og kompletterer den karateristiske smaken hos blåmuggost.
Ingredienser
2 porsjoner
-
200 g fenalår -
12 stk. sukkererter -
12 stk. frisk grønn asparges , mini -
12 stk. physalis -
1 pk ferdigkuttet salatblanding -
8 stk. -
ca.
80 g blåmuggost -
3 ss rødvinseddik
Slik gjør du
- Del sukkererter og asparges i to. Gi dem et oppkok i lettsaltetvann og avkjøl.
- Del physalis i to og bland med sukkererter, asparges, salat og valnøtter i en bolle.
- Smuldre opp blåmuggosten i litt rødvinseddik og bland inn i salaten.
Server med godt brød til.