Ribbe i vaffel

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Her kombinerer vi det beste av to verdener, nemlig ribbe og vaffel! Toppet med syrlig rømme, søt pære, sitrusmarinert rødløk og smaksrik hoisinsaus. Det finnes neppe en bedre måte å bruke ribberestene på!

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 800 g stekt ribbe
  • 0,5 stk. rødløk
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 3 dl lettrømme eller seterrømme
  • 50 g alfalfaspirer
  • 100 g ruccula
  • 6 ss hoisinsaus

Vaffelrøre:

  • 4 stk. egg
  • 4 ss sukker
  • 8 dl hvetemel
  • 4 dl kefir eller kulturmelk
  • 4 dl melk
  • 4 ss olivenolje
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts salt

Slik gjør du

Fyll vafler med rømme, ruccula, alfalfaspirer, sitrusmarinert rødløk, ribbe og pære. Dryss over hoisinsaus til slutt, og server!

bar