Ribbe i vaffel
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Her kombinerer vi det beste av to verdener, nemlig ribbe og vaffel! Toppet med syrlig rømme, søt pære, sitrusmarinert rødløk og smaksrik hoisinsaus. Det finnes neppe en bedre måte å bruke ribberestene på!
Ingredienser
porsjoner
-
ca.
800 g stekt ribbe -
0,5 stk. rødløk -
saft av
0,5 stk. sitron -
3 dl lettrømme eller seterrømme -
50 g alfalfaspirer -
100 g ruccula -
6 ss hoisinsaus
Vaffelrøre:
-
4 stk. egg -
4 ss sukker -
8 dl hvetemel -
4 dl kefir eller kulturmelk -
4 dl melk -
4 ss olivenolje -
1 ts bakepulver -
1 ts salt
Slik gjør du
Fyll vafler med rømme, ruccula, alfalfaspirer, sitrusmarinert rødløk, ribbe og pære. Dryss over hoisinsaus til slutt, og server!