Vegetarpai med erter og mozzarella

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Denne vegetariske pai-varianten er like god som tilbehør og som selvstendig rett. Og smaken og utseendet er til å få vann i munnen av!   

Ingredienser

4  porsjoner

Paideig:

  • 350 g hvetemel
  • 125 g smør
  • 2 stk. eggeplomme
  • 2 ts tørket timian
  • 60 g revet parmesan

Fyll:

  • 0,5 stk. grønn squash
  • 2 stk. purre
  • 1 ss olivenolje
  • 200 g frosne erter
  • 1 ts tørket timian
  • 2 ss hakket frisk kruspersille
  • 1 stk. revete skall av sitron
  • 0,5 ts salt , gjerne urtesalt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 2 stk. mozzarella

Til pensling:

  • 2 stk. eggehvite

Slik gjør du