Bringebærmousse

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En luftig, syrlig, søt og frisk bringebærmousse er den perfekte avslutningen på  et godt måltid. Dette er en dessert alle liker, og som med fordel kan lages dagen før den skal serveres. Pynt den med friske bær og nyyyt!

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g frosne bringebær
  • 75 g sukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 5 stk. gelatinplater
  • 3 dl kremfløte
  • 1,5 dl gresk yoghurt

Slik gjør du

Pynt med friske bringebær rett før servering. Moussen kan også brukes som fyll i kaker. 

Bringebærene kan godt byttes ut med andre typer bær, som for eksempel bjørnebær, rips, solbær eller jordbær. Du kan også bruke pasjonsfruktpuré eller sitron- eller appelsinsaft.

bar