Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Stekt sei med erter, kål og dill

Stekt sei med erter, kål og dill

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g seifilet
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 1 stk. spisskål eller sommerkål
  • 1 bunt vårløk
  • 3 dl frosne erter
  • 2 dl kremfløte eller matfløte
  • 2 ss hakket frisk dill
  • finrevet skall og saft av 0,5 stk. sitron
  • 1 ss smør
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 501 kcal
Fett 30 g
Protein 43 g
Karbohydrater 11 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Sei er mer enn seibiff med løk! Her får den stekte seien friskt selskap av kål og erter krydret med dill. God mat uten fiksfakserier.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g seifilet
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 1 stk. spisskål eller sommerkål
  • 1 bunt vårløk
  • 3 dl frosne erter
  • 2 dl kremfløte eller matfløte
  • 2 ss hakket frisk dill
  • finrevet skall og saft av 0,5 stk. sitron
  • 1 ss smør
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 501 kcal
Fett 30 g
Protein 43 g
Karbohydrater 11 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Ønsker du å gjøre retten vegansk, kan du erstatte fløte og smør med plantebaserte alternativer.

Server med kokte poteter og en skive sitron.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12428, server:MP-PRD-WEB14 14.12.2024 23:59:21