Nuggets av kalkun
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Avansert
Lag deilig snacks av kalkun! Ta du biter av kalkunfilet, ruller dem i knuste tortillaschips og frityrsteker dem, får du sprø og herlige nuggets. Med hjemmelaget guacamole, couscous og en frisk urtedressing har du skikkelig deilig helgekos.
Ingredienser
porsjoner
-
ca.
750 g kalkunfilet -
100 g knuste tortillachips (med ost) -
2 ss hvetemel -
1 stk. eggehvite -
3 dl frityrolje til steking
Guacamole:
-
1 stk. avokado -
3 ss lime- eller sitronsaft -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper -
2 ss finhakket grønn chili -
1 dl hakket vårløk -
2 båter hvitløk
Ananascouscous:
-
250 g couscous -
2,5 dl ananasjuice -
1 pk ruccula -
1 beger rød cherrytomat -
3 ss olivenolje -
1 stk. lime
Urtedressing:
-
1 beger matyoghurt -
0,5 dl hakket frisk koriander -
1 båt revet hvitløk
Slik gjør du
Server nystekte, sprø nuggets med couscoussalat, guacamole og urtedressing.