Nuggets av kalkun

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Lag deilig snacks av kalkun! Ta du biter av kalkunfilet, ruller dem i knuste tortillaschips og frityrsteker dem, får du sprø og herlige nuggets. Med hjemmelaget guacamole, couscous og en frisk urtedressing har du skikkelig deilig helgekos.

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 750 g kalkunfilet
  • 100 g knuste tortillachips (med ost)
  • 2 ss hvetemel
  • 1 stk. eggehvite
  • 3 dl frityrolje til steking

Guacamole:

  • 1 stk. avokado
  • 3 ss lime- eller sitronsaft
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ss finhakket grønn chili
  • 1 dl hakket vårløk
  • 2 båter hvitløk

Ananascouscous:

  • 250 g couscous
  • 2,5 dl ananasjuice
  • 1 pk ruccula
  • 1 beger rød cherrytomat
  • 3 ss olivenolje
  • 1 stk. lime

Urtedressing:

  • 1 beger matyoghurt
  • 0,5 dl hakket frisk koriander
  • 1 båt revet hvitløk

Slik gjør du

Server nystekte, sprø nuggets med couscoussalat, guacamole og urtedressing.