Kjøttboller med brokkoli og søtpotetmos

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Kjøttboller er favorittmat for alle, og kan brukes til nesten alt – til middag, på tapasbordet, på grillspyd, på pizza eller i matpakka. Eksperimenter med smakstilsetninger, kjøttbollene kan godt være hotte og krydrede, eller søte med hakket frukt og nøtter. Her serverer vi dem med brokkoli og søtpotetmos.

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g kjøttdeig
  • 60 g revet parmesan
  • 1 ss kavring
  • 4 ss hakket bladpersille
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 stk. brokkoli

Søtpotetmos:

  • 3 stk. søtpotet
  • 1 stk. potet
  • 2 stk. gulrot
  • 2 ss smør
  • 1 dl matfløte

Slik gjør du

Server saftige kjøttboller med søtpotetmos og brokkoli.