Kyllinglår med potet- og gulrotrøsti

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Med ferdiggrillede kyllinglår er middagen aldri langt unna. Prøver du denne oppskriften vil du kanskje få deg en ny superenkel favorittrett? Svisj and you have a dish!

Ingredienser

  • 4 stk grillet kyllinglår

Potet- og gulrotrøsti

  • 4 stk potet
  • 1 stk gulrot
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 2 ss margarin

Tilbehør

  • 4 ss kesam original, 8 %
  • 2 stk tomat

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Varm kyllinglår i ovn på 200 °C i 20 minutter eller i en stekepanne.

2. Riv potet og gulrot grovt på et rivjern. Klem ut litt av væsken og bland inn salt og pepper.

3. Stek små, flate potetkaker på middels varme i en stekepanne til de er sprø og gjennomstekt.

Server med skivet tomat og kesam.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.