Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rask aioli

Rask aïoli

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. eggeplomme
  • 1 ss hvitvinseddik eller sitronsaft
  • 1 ts dijonsennep eller annen sennep
  • 2 båter hakket hvitløk
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 4 dl solsikkeolje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (6)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hjemmelaget aïoli er skikkelig digg til både tapasretter og ovnsstekte poteter. Her er oppskriften på en superrask variant!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. eggeplomme
  • 1 ss hvitvinseddik eller sitronsaft
  • 1 ts dijonsennep eller annen sennep
  • 2 båter hakket hvitløk
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 4 dl solsikkeolje

Slik gjør du

Sørg for at ingrediensene er romtempererte før du starter.

trinn du kan merke av

Aïolien er holdbar minst 2 uker i kjøleskap.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Lag din egen majones

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 24.04.2024 02:18:18