Kyllinglår med smak av honning

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Den søte honningen gir de grillede kyllinglårene både en nydelig sødme og et gyllen og fin farge på skinnet. Retten er rask å lage.

Ingredienser

  • 4 stk grillet kyllinglår
  • 1 stk løk
  • 1 stk sitron i skiver
  • 2 stilk frisk rosmarin

Honningmarinade:

  • 2 ss honning
  • 2 ss sitronsaft
  • 2 ss olivenolje

salt og pepper

Tilbehør:

  • 12 stk brokkoli i buketter

hjemmelaget potetmos

Slik gjør du

1. Pensle en ildfast form. Skjær løk og sitron i skiver og legg dem i bunnen av formen sammen med noen kvister rosmarin. Legg kyllinglårene oppå.

2. Rør sammen ingrediensene til marinaden og pensle kyllingen. Drypp marinaden som blir til overs på sitron og løk. La formen stå midt i ovnen ved 180 °C til løken er myk og kyllinglårene gjennomvarme. Beregn 15-25 minutter avhengig av størrelsen på kyllinglårene.

Server med lettkokt brokkoli og hjemmelaget potetmos.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.