For mange familier er det viktig at hverdagsmiddagen er rask og lettvint å tilberede, samtidig som måltidet skal være fullverdig rent ernæringsmessig. Det er derfor lett å forstå at man prioriterer å bruke mer penger på middagsmat som kan tilberedes raskt til hverdags, og heller lage billigere matretter som tar lengre tid i helgene.
Smaker fra hele verden
Kylling kan smaksettes med alle typer kryddere - fra det kjente med salt og pepper til de mer ukjente krydderblandingene som importeres fra andre land. Disse krydderblandingene kan være enten tørre, eller smørbar på konsistens og kalles da gjerne for en pasta. Garam masala, tikka masala og curry paste er eksempler på hva du kan finne i butikkhyllene.
I dagligvareforretningene finnes det et vell av halvfabrikatvarer som kan kombineres med kylling - de aller fleste av dem med smaker fra andre land. Kina, Thailand, Mexico, India, Italia og Cajun er land eller områder som for tiden setter mest preg på nordmenns smakebiter på andre lands mattradisjoner.
Se flere tips til hverdagsmiddag eller kosemat du kan lage med kyllingfilet