Wok på tur

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Om det er ferie eller kun en helg, er det deilig med opplevelser, avslapping og å kunne unne seg det lille ekstra. Med en wokpanne kan man trylle frem både sunne og spennende retter på en-to-tre. Alt skjer i samme panne. Det blir minimalt med søl og oppvask. Du kan woke inne eller ute, på hytta, i båten, i skogen. Sørg for å ha tilgang til en kokeplate, gassapparat, et bål, eller en annen varmekilde.

Ingredienser

2
Porsjoner
  • 200 g smårettskinke
  • 1 pose frossen wokblanding
  • 2 ss olje til steking
  • 1 pose ferdig woksaus

Slik gjør du

  1. Ha wokblandingen i en varm wok eller panne. Fres i litt olje til grønnsakene blir blanke.
  2. Tilsett kokt skinke. Sørg for at alt blir varmt. Hell woksausen over til slutt. Bruker du Tur-wokpanne med hull, heller du woksausen direkte på tallerkenen din.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.