Svinekoteletter med surkål og poteter

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

En god, gammel klassiker som koteletter med surkål, brun saus og kokte poteter smaker fortsatt like godt, selv om nye middagsvaner etableres. Dette er en god hverdagsrett som er rask å lage.

Ingredienser

  • 4 stk kotelett av svin
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 800 g potet
  • 1 pose surkål
  • 1 pose brun saus
  • 1 ss margarin til steking

Slik gjør du

  1. Kok poteter.
  2. Varm surkålposen i en kjele med kokende varm vann noen minutter.
  3. Lag brun saus som anvist på pakken.
  4. Brun kotelettene i en varm panne i 2­-3 minutter på hver side. Dryss på salt og pepper og etterstek i ca. 5 minutter på svak varme.

Server  kotelettene med surkål, brun saus og kokte poteter.

Det smaker godt med rørte tyttebær ved siden av.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.