Kyllinglår med blomkålstappe og sukkererter

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Superenkel
Tid
Under 20 min

Kylling og blomkål utgjør en fantastisk smakskombinasjon. Dette er en raffinert og allikevel ujålete og enkel rett, som du har på en tallerken nær deg i løpet av 20 minutter.

Ingredienser

  • 4 stk grillet kyllinglår
  • 1 pk pommes noisettes

Blomkålstappe

  • 1 stk blomkål
  • 1 dl melk
  • 2 ss smør
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 1 pk sukkererter

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Varm kyllinglår i ovn på 200 °C i 20 minutter eller i en stekepanne, og noisettepoteter som angitt på pakken.

2. Del blomkål i små buketter og kok i lettsaltet vann til de er møre.

3. Hell av vannet og mos til grov stappe. Ha i smør, melk, salt og pepper og vend inn sukkererter delt i to rett før servering.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.