Kyllinglår med avokado og feta

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

De ferdiggrillede kyllinglårene får et skikkelig løft med denne saftige og smakfulle salaten!

Ingredienser

  • 4 stk grillet kyllinglår
  • 2 stk avokado
  • 1 stk finhakket rødløk
  • 200 g fetaost med soltørkede tomater
  • 2 pk blandet babybladsalat
  • 12 ts grovmalt pepper

Slik gjør du

Du trenger: Kyllinglår, avokado, blandet babysalat, rødløk, fetaost med soltørkede tomater, olje, salt og pepper. 

 

Slik gjør du: 

1. Legg kyllinglår i en ildfast form, og varm dem i ovn på 200 °C i 15-20 minutter. 

Beregn et ekstra kyllinglår til en storspist gjest.

2. Del avokado i to. Hakk forsiktig kniven i avokadosteinen, vri kniven til siden og ta ut steinen.

Vær forsiktig når du gjør dette. Føler du deg ikke helt trygg med kniven kan du også fjerne steinen med en liten skje.

3. Fordel salat på tallerkenene, legg på en halv avokado, og fyll den med fetaost. Dryss over finhakket rødløk og litt grovmalt pepper.

Legg de varme kyllinglårene på tallerkenene og server. 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.