Kyllinglår i kokosmelk

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Superenkel
Tid
Under 20 min

Grillede kyllinglår møter Østen! Kokosmelk og karripasta gir asiatisk aroma og varme til denne deilige retten.

Ingredienser

  • 4 stk grillet kyllinglår
  • 1 stk grønn squash i terninger
  • 1 stk eple i terninger
  • 1 bunt vårløk i ringer
  • 1 ts karri
  • 1 ss olje
  • 1 boks kokosmelk
  • 1 ts grønn karripasta

Slik gjør du

1. Varm kyllinglår i ovn på 200 °C til de er gjennomvarme, ca. 15 minutter.

2. Fres squash, eple og vårløk i olje sammen med karri. Tilsett kokosmelk, og kok opp.

3. Smak til med grønn karripasta, og eventuelt salt og pepper.

Server kyllinglårene med ris og nanbrød.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.