Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Julefrittata

Julefrittata

Ingredienser

4  porsjoner
  • 400 g juleskinke
  • 8 stk. kokt potet
  • 2 ss margarin til steking
  • 200 g frisk spinat
  • 8 stk. egg
  • 1 beger crème fraîche orginal, 35 %
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 150 g revet hvitost
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Frittata er en italiensk bondeomelett, og et enkelt, raskt og deilig måltid. Her har vi brukt strimler av juleskinke sammen med poteter og spinat. Denne retten smaker nydelig som lunsj, eller skåret i biter til juletapas. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner
  • 400 g juleskinke
  • 8 stk. kokt potet
  • 2 ss margarin til steking
  • 200 g frisk spinat
  • 8 stk. egg
  • 1 beger crème fraîche orginal, 35 %
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 150 g revet hvitost

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Julefrittata 2
Julefrittata 3a
Julefrittata 3b
Julefrittata 3c
Julefrittata 3d
Julefrittata 4

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 18.04.2024 08:01:46