Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Eggesalat i brioche

Eggesalat i brioche

Ingredienser

porsjoner

Eggesalat:

  • 4 stk. egg
  • 2 ss rømme eller crème fraîche orginal, 35 %
  • 1 ss majones
  • 1 ts sennep
  • 1 stk. vårløk
  • 1 ss finhakket frisk gressløk

Til servering:

  • 4 blader hjertesalat
  • 4 stk. brioche pølsebrød
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lag en deilig eggesalat og fyll den i saftige briochebrød! Vihar brukt ferdige brioche-pølsebrød,  men du kan like gjerne fylle salaten i rundstykker, baguetter eller på en sandwich. Salaten holder seg 3-4 dager i kjøleskapet, og passer for eksempel til afternoon tea eller som en liten lunsjrett.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Eggesalat:

  • 4 stk. egg
  • 2 ss rømme eller crème fraîche orginal, 35 %
  • 1 ss majones
  • 1 ts sennep
  • 1 stk. vårløk
  • 1 ss finhakket frisk gressløk

Til servering:

  • 4 blader hjertesalat
  • 4 stk. brioche pølsebrød

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Pynt gjerne med litt finhakket vårløk og gressløk, og kvern litt pepper over til slutt.

Eggesalat i brioche

Oppskriften er laget i samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB11 09.05.2024 22:29:24