Svinefilet i baconsnurr

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Svinefilet er populær mat på grillen. Her har vi fylt den med deilig kremost og surret den i bacon før grilling.

Ingredienser

  • 350 g indrefilet av svin
  • 2 ss kremost med urter
  • 1 ss friske urter
  • 5 skive bacon
  • 1 ss olje til pensling
Vis næringsinnhold
Energi
489kcal
Fett
32.6g
Protein
48.5g
Karbohydrater
0.4g
Jern
1.7mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Del svinefilet på langs nesten tvers i gjennom, og legg kremost og litt friske urter inni åpningen.
  2. Surr bacon tett rundt hele fileten, og bind det fast med hyssing eller små tannpirkere.
  3. Pensle fileten, og grill den 12-15 minutter på middels varme. Snu den ofte.

Server med en frisk salat og godt brød.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.