Sommerfristelse med årets nypoteter og bær

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Nypoteter og bær er en av sommerens delikatesser. Sammen med spekemat får du en lettlaget og sommerlig middag. En stor hit både for små og store.

Ingredienser

2
Porsjoner
  • 100 g spekeskinke
  • 100 g fenalår
  • 200 g nypotet
  • 1 bunt grønn frisk asparges
  • 1 pk sukkererter
  • 1 kurv jordbær
  • 1 pk bringebær

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Vask og kok potetene i lettsaltet vann til de er møre i ca. 15 minutter.

2. Kok sukkererter og asparges (kutt av og skrell den nederste delen) i 2 minutter og hell av vannet.

3. Dander spekeskinke, fenalår, delte og rensede jordbær, bringebær, sukkererter og asparges rundt på et fat sammen med potetene delt i 2 eller 4.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.