Kyllinglår i kokosmelk med karri

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
40–60 min

Grillede kyllinglår sammen med poteter, løk, tomater, kokosmelk, soyasaus og karripasta gir deg du hele middagen servert i én form. Smaken er utrolig spennende!

Ingredienser

  • 6 stk grillet kyllinglår
  • 8 stk mandelpotet i tynne skiver
  • 2 stk rødløk i skiver
  • 3 stk hakket vårløk
  • 1 boks kokosmelk
  • 1 boks hakkede, hermetiske tomater
  • 12 dl soyasaus
  • ca. 3 ts grønn karripasta
  • ca. 3 ts sukker
  • ca. 3 ss peanøtter

Slik gjør du

1. Ha poteter, løk, tomater, kokosmelk, soyasaus og karripasta i en ildfast form. Bland alt godt. Smak til med sukker som gir mer smak og sødme i tomatene.

2. Legg kyllinglårene på toppen og sett formen i stekeovnen på 180 °C. Stek i minst 30 minutter til skinnet på kyllinglårene er sprøtt og potetskivene møre. Sjekk gjerne om potetene er møre med en spiss kniv.

Dryss over peanøtter like før servering, og pynt med frisk koriander om du har. Nanbrød smaker godt ved siden av.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.