Blåmuggburger

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Med burger, blåmuggost og nøtter mellom burgerbrødene er dette definitivt burgeren for den matglade osteelskeren!

Ingredienser

  • 600 g kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 112 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 12 dl vann
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 150 g ruccula
  • 50 g valnøttkjerner
  • 1 stilk stilkselleri (stangselleri)
  • 1 stk søt rød paprika
  • ca. 120 g blåmuggost
  • 4 stk hamburgerbrød

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Rør inn salt, pepper og vann i kjøttdeigen, men ikke rør for lenge. Deigen skal ikke bli seig.

2. Del deigen i 4. Ha litt vann på en trefjøl og form deigen til runde kaker som klemmes ut til store, flate burgere.

3. Stek burgerne på sterk varme, ca. 3 minutter på hver side. Legg på blåmuggosten ett minutt før burgerne er ferdige.

4. Varm hamburgerbrød som anvist på pakken og fyll med salat, stilkselleri, burger, valnøtter og paprika.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.