Rask kalkungryte

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Denne kalkungryta er rask å lage og har en hjemmelaget og god smak. Super servering i et enkelt vennelag!

Ingredienser

  • ca. 750 g kalkunfilet
  • 3 ss margarin til steking
  • 1 stk finhakket løk
  • 12 ts karri
  • 2 stk gulrot
  • 12 stk purre
  • 3 ss hakket frisk dill
  • 2 ss hakket frisk gressløk
  • 12 stk hønsebuljongterning
  • 3 dl matfløte
  • 1 stk rød paprika
  • 12 stk grønn paprika

salt og pepper

Slik gjør du

Slik gjør du:

  1. Skjær kalkunfileten i 2 cm store biter og brun dem lett i litt margarin.
  2. Finhakk løk og la den surre i litt margarin sammen med karri i en kjele til løken er mør.
  3. Skjær gulrøtter i små terninger og purre i tynne ringer. Ha det i kjelen og fres til det er mykt. Ha i kalkunbiter og krydre retten. Ha i matfløte, buljong og urtene og kok opp. Ha i strimlet paprika og urter. La det småkoke noen minutter til kjøttet er kokt igjennom. Smak til med salt og pepper.

Server med for eksempel stekte potetbåter og en frisk salat.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.