Pavlova uten eddik og maizena

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Avansert
Tid
Over 60 min

Marengsbunnene kan du gjøre ferdig lang tid i forvegen og oppbevares tørt. Rett før servering legger du på krem og bær. Som en variasjon kan man også blande vispet krem og ferdig vanilje- eller romkrem.

Ingredienser

8
Porsjoner
  • 4 stk eggehvite
  • 12 ts bakepulver
  • 3 dl sukker

Pynt:

  • 3 dl kremfløte
  • ca. 300 g bringebær
  • ca. 100 g rips
  • ca. 100 g blåbær

Slik gjør du

  1. Pisk eggehvite stivt. Bland bakepulver og sukker og pisk dette i eggehvitene. Pisk til marengsen danner topper.
  2. Ha marengsen i sprøytepose og sprøyt ut 8 kaker på en stekeplate. Stek marengsen midt i ovnen, først ved 175 °C i 10 minutter og deretter ved 150 °C i ca. 50 minutter.
  3. Pynt kaker med pisket krem og bær like før servering.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.