Karbonadesmørbrød

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Våre livsglade danske naboer liker sine smørbrød med mer pålegg enn brød. Hvis du lager et karbonadesmørbrød etter danskene, blir garantert smørbrødene dine en suksess i en hver anledning.

Ingredienser

  • Ca. 60 g karbonade
  • 10 g stekt løk
  • 10 g margarin
  • 1 skive grovt brød
  • 2 stk salatblad , gjerne et grønt og et rødt blad
  • 2 skive agurk
  • 1 stk rød cherrytomat

Slik gjør du

  1. Kutt løk i ringer og stek i margarin i en panne. Legg i karbonaden og varm den sammen med løken.
  2. Smør margarin på brødskiva. Vask salatbladene og legg de på. Legg over karbonaden og stekt løk.
  3. Skjær et kutt i agurkskivene halvveis gjennom og vri dem som en vifte over karbonaden. Pynt med cherrytomat og eventuelt urter.

 

 

Karbonade og løk kan godt stekes i forveien og serveres kald på brødskiva.

 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.