Nakkekoteletter med spinat og hvite bønner

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Nakkekoteletter er takknemlig mat å ty til i en travel hverdag. Raskt, smakfullt og rimelig - stort bedre kan det ikke bli. Og her er tilbehøret ferdig før du får telt til tre, spinaten skal bare så vidt i den varme pannen før den er klar til servering.

Ingredienser

  • 4 stk nakkekoteletter av svin
  • 12 ts salt
  • 12 ts peppermiks
  • 2 ss olje til steking

  • 2 båt hvitløk
  • 1 boks hermetiske hvite bønner
  • 1 pk sukkererter
  • 250 g frisk spinat
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

Slik gjør du

1. Rens hvitløk. Press med knivflaten til hvitløken presses sammen. Skjær den i skiver, og finhakk den. Da kommer smakene ekstra godt frem.

2. Lag små snitt i fettranden, slik at koteletten steker jevnt. Brun kotelettene 2-3 minutter på begge sider i en varm stekepanne med litt olje. La kotelettene ettersteke på lav varme i ca. 5 minutter.

Se video med hvordan du steker koteletter:

3. Surr hvitløk, bønner og sukkererter raskt i en stekepanne med litt olje. Ha i spinat, og stek til den har falt sammen og alt er gjennomvarmt. Smak til med salt og pepper. 

Server de saftige nakkekotelettene med stekt spinat og bønner. 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.