Nakkekoteletter med chilibønnegryte

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Er du glad i koteletter, men lei surkål og klar for å prøve noe nytt? Her er den nye middagsfavoritten din!

Ingredienser

  • 4 stk nakkekoteletter av svin
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 2 ss olje til steking

  • 1 stk løk i grove biter
  • 2 stk gul paprika i grove biter
  • 4 stilk stilkselleri (stangselleri) i skiver
  • 2 boks chilibønner
  • 2 ss finhakket frisk kruspersille

Slik gjør du

1. Stek løk, paprika og selleri i en høy stekepanne/gryte med litt olje til grønnsakene er såvidt møre.

2. Hell på chilibønner. La gryten småkoke mens du steker kotelettene. Smak eventuelt til med salt og pepper. Dryss over finhakket persille før servering. 

3. Lag små snitt i fettranden, slik at koteletten steker jevnt. Brun kotelettene 2-3 minutter på begge sider i en varm stekepanne med olje. La kotelettene ettersteke på lav varme i ca. 5 minutter.

Server saftige nakkekoteletter med chilibønnegryte og godt brød.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.