Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Gnocchi med salvie

Gnocchi med salvie

Ingredienser

porsjoner
  • 1 kg gnocchi
  • 2 ss smør
  • 1 potte frisk salvie
  • 1 ts kvernet pepper
  • 2 ss revet parmesan
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Gnocchi stekt med smør og salvie, en aldeles nydelig kombinasjon. Perfekt alene, men også som et godt tilbehør til de fleste retter. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 kg gnocchi
  • 2 ss smør
  • 1 potte frisk salvie
  • 1 ts kvernet pepper
  • 2 ss revet parmesan

Slik gjør du

  1. Grovkutt salvie og legg det til side.
  2. Stek gnocchi i en stekepanne på middels varme sammen med smør til de har fått en fin farge på begge sider.
  3. Bland sammen salvie med gnocchi og ta stekepannen av varmen så ikke salvien brenner seg.
  4. Legg gnocchien på tallerken og ha på litt av smøret som ligger i stekepannen. Dryss over pepper og parmesan.

Ønsker du å gjøre retten vegansk, kan du bruke gnocchi uten egg, margarin eller kokosolje istedenfor smør og sløyfe parmesan. Dryss gjerne over en skje næringsgjær for parmesan-lignende smak.

Slik lager du hjemmelaget gnocchi.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Italienske favoritter

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB11 27.04.2024 17:58:48