Spekemat med smilende egg

Kategori
Tradisjon
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Spekemat med smilende egg smaker herlig av sommer. Server som en enkel kveldsrett eller som en del av et koldtbord eller buffet.

Ingredienser

  • 8 stk egg
  • 200 g spekeskinke
  • 100 g babyspinat
  • 4 stk grønn frisk asparges

litt salat og frisk basilikum

Slik gjør du

1. Ta eggene ut av kjøleskapet i god tid, gjerne kvelden før.

2. Smilende egg trenger 6-8 minutters koketid. La eggene ligge noen minutter i kaldt vann for å stanse kokeprosessen.

3. Stek asparges i en middelsvarm panne i noen minutter. Snitt asparges på langs. Legg opp babyspinat og asparges på tallerkner eller fat.  Del eggene og legg dem på sammen med spekematen. 

Sett gjerne spekemat med smilende egg på et koldtbord eller buffet.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.