Sildetallerken med egg

Kategori
Tradisjon
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Smilende egg, kryddersild og ferske poteter – mer skal ikke til for at pulsen senker seg. Enkelt, delikat og kjempegodt!

Ingredienser

  • 4 stk egg
  • 4 stk nypotet
  • 4 stk kryddersildfilet
  • 12 stk rødløk i ringer
  • 1 ss hakket frisk gressløk

  • 2 ss lettrømme
  • 4 stk flatbrød

Slik gjør du

  1. Skyll poteter og kok dem til de er gjennomkokte.
  2. Kok egg i 6-8 minutter til de er "smilende". Avkjøl helt i kaldt vann, skrell og del i to.
  3. Rull sammen sildefilet og anrett på tallerken med halve egg, rødløk og gressløk.
  4. Server med kokte varme poteter, rømme og flatbrød.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.