Lapper

Kategori
Tradisjon
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Nystekte lapper, eller moffeloffer som de ogsåp kalles, er alltid populært. Server lappene med syltetøy eller rørte bær. Kjempegodt til helgefrokosten eller som dessert.

Ingredienser

  • 4 dl hvetemel
  • 3 dl melk
  • 5 stk egg
  • 12 dl sukker
  • 3 ss smør
  • 12 ts salt
  • 1 ts bakepulver

Slik gjør du

1. Smelt smøret og bland alle ingrediensene til en jevn røre i matprosessor.

2. La (helst) røren svelle i 15 minutter.

3. Stek så lappene i litt smør eller olje i varm stekepanne. Snu dem når røren er stivnet på overflaten (etter ca. 1 minutt).

Spis lappene lune med syltetøy eller rørte bær. 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.