Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Langtidsstekt høne

Langtidsstekt høne

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. gullhøne (gourmethøne), ca. 3 kg
  • 1 bunt bladpersille
  • 4 stk. gulrot
  • 2 stk. persillerot
  • 2 stk. løk
  • 6 båter finhakket hvitløk
  • 1 potte frisk salvie eller 2 ss tørket
  • revet skall og saft av 0,5 stk. sitron
  • 1 dl olivenolje
  • 1 stk. hønsebuljongterning
  • 4 dl vann
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Går du på oppdagelsesferd i frysedisken, kan det hende at du kommer over gullhøner. De er store og kjøttfulle, men trenger lang tilberedningstid på lav temperatur for å bli møre. Resultatet er mørt og smakfullt kjøtt, og bonusen er en nydelig kraft på skroget.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. gullhøne (gourmethøne), ca. 3 kg
  • 1 bunt bladpersille
  • 4 stk. gulrot
  • 2 stk. persillerot
  • 2 stk. løk
  • 6 båter finhakket hvitløk
  • 1 potte frisk salvie eller 2 ss tørket
  • revet skall og saft av 0,5 stk. sitron
  • 1 dl olivenolje
  • 1 stk. hønsebuljongterning
  • 4 dl vann

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server høna med de bakte grønnsakene, ris eller poteter og den varme sjyen.  

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB13 05.05.2024 12:40:50