Lammelapskaus

Kategori
Tradisjon
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Alle kjenner til og liker lapskaus. Lapskaus er både en god rett og er enkel å lage. Det er nesten umulig å mislykkes med denne retten. Denne typiske husmannskosten lages i mange varianter, hvorfor ikke prøve en med lam!

Ingredienser

  • 800 g lammelår i skiver
  • 1 pk frossen lapskausblanding
  • ca. 3 ss hvetemel
  • 1 ss tørket timian
  • 8 dl vann
  • ca. 1 ts salt
  • ca. 12 ts pepper

Slik gjør du

1. Renskjær kjøttet og del det i terninger (ca. 2x2 cm).

2. Ha kjøtt og lapskausblanding i kjelen, dryss deretter over melet og rør dette inn. Tilsett vann mens du rører og la det småkoke i 20-30 minutter. Smak til med krydder.

Server lammelapskausen med flatbrød og tyttebærsyltetøy.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.