Kjøttfarse

Kategori
Tradisjon
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

En god farse er utgangspunktet for mange deilige middager.

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig
  • 212 ss potetmel
  • 112 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 14 ts malt muskat
  • 14 ts malt ingefær
  • ca. 2 dl melk eller vann

Slik gjør du

Slik gjør du:

  1. Bland kjøttdeig. Deigen skal bli hard og seig før du rører inn potetmel og krydder. 
  2. Bland kjøttdeig, potetmel, krydder i foodprocessoren og kjør i ca. ett minutt. Tilslutt røres væsken inn litt etter litt til en passe fast farse.
Har du ikke foodprocessor, ligger nøkkelen i å røre kjøttdeig og salt lenge og mye.

 

 

 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.