Grønnsaksuppe med boller

Kategori
Tradisjon
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Kjøttfarse, noen grønnsaker og buljongterninger er alt som skal til før du har en deilig, rykende varm suppe på tallerkenen. Rask og enkelt.

Ingredienser

  • 250 g medisterfarse eller medisterfarse
  • 112 l kjøttbuljong (utblandet)
  • 4 stk gulrot i strimler
  • 12 stk sellerirot i strimler
  • 1 stk purre i ringer
Vis næringsinnhold
Energi
147kcal
Fett
7.33g
Protein
10.02g
Karbohydrater
10.12g
Jern
5.21mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Kok vann, buljong og grønnsaker i ca. 10 minutter. Smak til med salt og pepper.

2. Ha en bolle med lunket vann og en stor teskje til utforming av bollene.

3. Form kjøttbollene og ha dem i suppen etter hvert. Ta kjelen fra platen, og la bollene trekke i ca. 5 minutter.

Server gjerne med grovt brød til.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.