Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Astrid Riddervolds hønsesuppe

Astrid Riddervolds hønsesuppe

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 stk. høne
  • ca. 2 l vann eller til det dekker
  • 2 båter hvitløk
  • 2 stk. løk
  • 2 stk. gulrot
  • ca. 0,5 stk. sellerirot
  • 2 stk. laurbærblad
  • 2 ts salt
  • 8 stk. hel pepper
  • 2 stk. hønsebuljongterning
  • 2 ss griljermel (kan sløyfes)
  • 1 stk. eggeplomme
  • 0,5 dl kremfløte
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Dette er en mettende og god hønsesuppe som er enkel å lage. Denne gamle oppskriften har vi fått fra etnolog Astrid Riddervold.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 stk. høne
  • ca. 2 l vann eller til det dekker
  • 2 båter hvitløk
  • 2 stk. løk
  • 2 stk. gulrot
  • ca. 0,5 stk. sellerirot
  • 2 stk. laurbærblad
  • 2 ts salt
  • 8 stk. hel pepper
  • 2 stk. hønsebuljongterning
  • 2 ss griljermel (kan sløyfes)
  • 1 stk. eggeplomme
  • 0,5 dl kremfløte

Slik gjør du

trinn du kan merke av

 Server suppen med bakst til.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB14 27.04.2024 00:12:09