Ytrefilet med chilikål

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Dette er en sunn, mager, spennende og spicy rett. Lett å lage er den også!

Ingredienser

  • 600 g i skiver ytrefilet av svin
  • 1 ts salt
  • 12 ts sitronpepper
  • 2 ss olje

  • 1 stk spisskål eller sommerkål
  • 2 båt hvitløk
  • 1 stk rød chili
  • 2 dl eplejuice
  • 12 ts salt
  • 12 ts pepper
Vis næringsinnhold
Energi
282kcal
Fett
9.4g
Protein
38.5g
Karbohydrater
8.9g
Jern
2.5mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Skjær kålen i ca. 4 x 4 cm terninger. Del chilien i to og fjern frøene. Hakk hvitløk og chili.
  2. Krydre biffene og stek dem ca. 2 minutter på hver side. 
  3. Kok eplejuice, chili og hvitløk i en høy stekepanne i ca. 1 minutt. 
  4. Ha i kål, salt og pepper og damp under lokk ca. 3 minutter. Bland lett sammen. 
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.