Ytrefilet med bulgur og bønner

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Er du på utkikk etter en god hverdagsmiddag som både er sunn å spise og rask å lage? Vårt forslag er skiver av svin ytrefilet med bulgur og bønner. Veldig godt!


Foto:
 
Matprat

Ingredienser

  • Ca. 600 g ytrefilet av svin i skiver
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 1 ss margarin eller olje til steking
  • 3 dl bulgur
  • 2 pk aspargesbønner
  • 1 pose sjysaus
  • 1 ts tørket timian
Vis næringsinnhold
Energi
426kcal
Fett
7.9g
Protein
42.8g
Karbohydrater
43.8g
Jern
3.9mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Kok bulgur etter anvisning på pakken.
  2. Ha bulguren i en stekepanne, sammen med bønner. La det steke til bønnnene er møre (ca 5 minutter). 
  3. Lag sjysausen etter anvisning på posen. Tilsett timian. 
  4. Krydre ytrefiletene og stek dem ca. 2 minutter på hver side. La de ettersteke på svak varme et par minutter. 
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.