Ytrefilet med aspargesbønner

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Renskåret svinekjøtt er magert kjøtt med mild smak. Her med grønne bønner og hermetiske tomater. Nydelig mat med sydlandsk preg!

Ingredienser

  • 600 g ytrefilet av svin ca. 1 cm tykke skiver
  • 12 ts peppermiks
  • 12 ts salt
  • 2 ss olivenolje til steking

  • 1 båt hvitløk
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 12 ts tørket oregano
  • 12 ts pepper
  • 250 g frosne aspargesbønner
  • 12 ts salt
Vis næringsinnhold
Energi
293kcal
Fett
14.2g
Protein
35.3g
Karbohydrater
5.9g
Jern
1.7mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

1. Ha finhakket hvitløk, hermetiske tomater, oregano og pepper i en kjele. La det småputre under lokk i ca. 5 minutter.

2. Tilsett bønnene og la de koke med i ca. 5 minutter til. Smak til med salt.

3. Krydre skivene med salt og peppermiks. Stek dem i varm panne med olje ca. 1 -2  minutt på hver side. Etterstek på svak varme til de så vidt er gjennomstekte.

Server straks med baguetter eller olivenbrød.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.