Skinkebiff med grillet frukt og grønnsaker

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Skinkebiff er skåret av flatbiff som er magert, saftig og smakfullt. Servert med enkelt tilbehør får man et herlig måltid på kort tid.

Ingredienser

  • 600 g flatbiff av svin i skiver
  • 1 ss grillolje til pensling
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

  • 1 stk frisk ananas
  • 2 stk grønn squash
  • 2 stk paprika

Mynteyoghurt:

  • 3 dl matyoghurt
  • 2 ts finhakket frisk mynte
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
Vis næringsinnhold
Energi
380kcal
Fett
12.5g
Protein
40.4g
Karbohydrater
23.9g
Jern
2.4mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

1. Bland sammen yoghurt, mynte, salt og pepper til dressingen. La den stå i kjøleskapet ca. 1 time før servering.

2. Skjær ananas i to, ta ut kjernen og del den i båter. Rens og del paprika i fire. Kutt squash i skiver. 

3. Pensle skinkebiffene med olje, krydre med salt og pepper. Grill dem på sterk varme i 2 minutter på hver side, etterstek dem på lavere varme i 2-3 minutter. La biffene hvile litt før servering.

Lag gjerneet ventespyd om du har barn eller gjester som er ekstra sultne.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.