Skinkebiff med appelsin

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Prøv en frisk smak av appelsin på skinkebiffen. En kanskje litt uvanlig men ikke desto mindre kjempegod kombinasjon.

Ingredienser

  • 2 stk skinkebiff
  • 12 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 1 ss flytende margarin eller olje
  • 1 stk appelsin - kun saften
  • 1 ss frisk rosmarin evt. 1 ts tørket
  • 2 stk gulrot
  • 1 stk purre
  • 14 pk tagliatelle
Vis næringsinnhold
Energi
485kcal
Fett
11.25g
Protein
44.42g
Karbohydrater
51.18g
Jern
mgmg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Krydre biffene med salt, pepper og rosmarin, og brun biffene raskt på begge sider på forholdsvis sterk varme.
  2. Hell på appelsinsaft. Legg på lokk, trekk pannen til side og la biffene ettersteke ca. 10 minutter.
  3. Skjær gulrøttene på langs med en ostehøvel og del i ca. 1 cm brede strimler. Skjær purren i ringer.
  4. Kok pastaen i rikelig vann. Ha 1 ss olje i vannet - da klistrer ikke pastaen. Legg gulrot- og purrestrimler i når det er 3-4 minutter igjen av koketiden.
  5. Server biffene på en seng av pasta og grønnsaker.

 

1 porsjon av denne retten gir 11,25 g fett, mens kun 3 g kommer fra kjøttet.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.