Skinke- og pastasalat

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Pastasalater kan brukes til så mangt. Ta den med på tur, til lunsj eller som er lett og frisk middag.

Ingredienser

  • 200 g kokt skinke i strimler
  • 200 g pasta
  • 6 stk reddik i tynne skiver
  • 150 g sukkererter
  • 1 stk rødløk i ringer
  • 2 ss olje til steking
  • 12 dl ristede pinjekjerner
Vis næringsinnhold
Energi
453kcal
Fett
25.02g
Protein
26.93g
Karbohydrater
30.98g
Jern
2.63mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Kok pastaen etter anvisning på pakken og avkjøl den i kaldt vann.
  2. Fres reddiker, sukkererter og rødløk i en kjele med olje. Rør inn pastaen.
  3. Rist pinjekjernene i varm, tørr stekepanne til de har fått gyllen farge. Strø pinjekjernene på toppen.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.