Pasta med kylling, sopp og egg

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Prøv en av våre magreste pastaretter med kylling! Mye hakket grønt og god sopp passer godt til kyllingen og setter sitt gode preg på retten.

Ingredienser

  • 4 stk kyllingfilet á 120 g
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 1 ss rapsolje
  • 200 g østerssopp , sjampinjong eller annen frisk sopp
  • 1 stk rødløk
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • saften av 12 stk sitron
  • 240 g fullkornpasta
  • 1 pose grovhakket ruccula á 65 g
  • 4 stk eggeplomme
Vis næringsinnhold
Energi
473,5kcal
Fett
15,9g
Protein
42g
Karbohydrater
43,9g
Jern
3,8mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

1. Krydre kyllingfiletene med slat og pepper. Ha margarin i en varm stekepanne og brun kyllingfiletene i 2 minutter på hver side.

2. Etterstek på lav varme under lokk i ca. 4 minutter. 

3. Stek sopp raskt sammen med løk og hvitløk i en varm stekepanne med olje. Press over sitronsaft. 

4. Kok pasta etter anvisning på pakken.

5. Ha sopp- og løkblandingen over i pastaen sammen med hakket ruccula. Bland godt og server i dype skåler. Skjær kyllingfiletene i skiver og legg dem på toppen sammen med en eggeplomme. 

Server pastaretten i dype skåler med en eggeplomme på toppen.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.