Parmesanpanert kylling med nypotetsalat

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Denne retten med parmesanpanert kyllingfilet og nypotetsalat er ferdig i en fei, og passer særlig godt i den tiden når nypotetene trekkes opp av jorda.

Ingredienser

  • 4 stk kyllingfilet
  • 1 stk eggehvite
  • 5 ss revet parmesan

Nypotetsalat:

  • 600 g nypotet
  • 200 g frosne erter
  • 1 pk frossen spinat
  • 1 pk red rhubarb småbladet salat
  • 1 ts hvitvinseddik
  • 2 ss olivenolje
Vis næringsinnhold
Energi
377kcal
Fett
9.7g
Protein
46.8g
Karbohydrater
21.8g
Jern
4.6mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Kok potetene møre og la ertene koke med de siste tre minuttene. Damp potetene og bland inn spinat. Drypp  eddik og olje over.

2. Visp eggehviten lett sammen. Dypp kyllingfiletene først i eggehvit og deretter i parmesan.

3. Stek kyllingfiletene på moderat varme ca. 5 minutter på hver side.

Server panert kyllingfilet med nypotetsalat og rømme med urter.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.